Despre noi

2012

Mama și tata și-au făcut galerie de fotografii. Nu ne-au întrebat înainte să folosească numele noastre: Mina-Matei și Maria-Eliza. Surioara mea are doar 8 luni și încă nu are un cuvânt de spus, dar eu la vârsta de 2 ani și 8 luni îi dictez mamei ce să scrie. Fotografiile sunt făcute de mama și tata, dar adesea intervenim și noi în procesul de creație, atât la producție cât și la post-producție, de aceea timpul necesar se dovedește a fi mult mai îndelungat decât la alți fotografi de nunți.

De curând a apărut la noi în casă un aparat nou pe care scrie Nikon și a dispărut unul vechi pe care scria Canon. Au mai apărut și o mulțime de obiective noi care au capace și nu pot să pun mâna acolo unde strălucește. Tata spune că de-acum vor face fotografii mult mai frumoase. Mama e supărată că ea nu apucă să citească manualul.

Puteți să vorbiți cu ei la telefon:

Cristina Rădulescu 0746 207 009

Alexandru Rădulescu 0741 933 816

email: cristina_n86@yahoo.com

2013

A mai trecut un an si lucrurile s-au mai schimbat. Mina nu mai imi dicteaza ce sa scriu, pentru ca a inceput sa mearga la gradinita, iar surioara lui e destul de cuminte, incat sa nu mai pot da vina pe ea ca nu apuc sa citesc manualul. S-a marit si experienta noastra de lucru, intr-adevar fotografiile au devenit mai frumoase, datorita si aparatului ce s-a transformat in altul mai bun.

cu drag,

MinaLisa

____________________________________________________________

 

Mai multe fotografii cu noi la birou, la lucru, impreuna cu asociatii si colaboratorii nostrii pe linkul https://minalisaphotography.wordpress.com/2013/02/06/3130/.

Multumim pentru vizionare

______________________________________________________________

 

Reclame

13 gânduri despre „Despre noi

  1. Bunica Elena s-a emoţionat până la lacrimi, când v-a văzut. Mă bucur că aţi hotărât să arătaţi şi altora ce lucraţi voi. Sunt sigură că veţi ajunge faimoşi cu toţii, copiii şi părinţii! Succes! Voi sta cu ochii pe voi!

    • Iusti:Am patit acelasi lucru ca si bunica Elena…………………..sunteti frumosi……..abia astept sa va cunosc,……….trebuia s-o fac mai demult

  2. Grozav!!…astfel apuc sa chiar „vad” viata oamenilor minunati de la bisericuta din Hasdeu, de aici, din indepartarile geneveze… uneori o fotografie poate face cat o mie de cuvinte povestite, auzite, soptite.. multumesc pt acest cadou incarcat de doruri clujene!

  3. Cristinaaaaa!!!Felicitariiii!!!Asa o surprizaaaa!!!! Sunt superbe fotografiile ..superbeee!!Nu am ce sa spun mai mult….pfff…Cu drag-Numai lumina sa aveti langa voi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s